Pielaat Aannemingsbedrijf Eede

renovatie badkamer eede

Renovatie van badkamer op verdieping.
Na 22 jaar knalt de volledige vloer op de verdieping er volledig uit. Oorzaak spanningen die in de loop der jaren zijn ontstaan tussen de ondergrond en de vloetegels. Deze spanningen komen meestal voort uit restvocht uit de ondergrond of door vormveranderingen in de ondergrond. Omdat hier geen echte oorzaak kan gevonden worden en we zeker willen zijn dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren, is gekozen om een DITRA mat van Schlüter op de vloer te verlijmen. Deze Schlüter DITRA mat fungeert in combinatie met tegelbekleding als afdichtingslaag, als dampspanningsnivelleringslaag bij vocht uit de ondergrond en als ontkoppelingslaag bij probleem ondergronden.
Omdat de badkamer al 22 jaar zijn diensten had bewezen is gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de volledige badkamer te renoveren, een inloopdouche te maken, een nieuw badmeubel en een nieuwe toillet te plaatsen.
De inloopdouche wordt volledig uitgevoerd volgens Schlüter Systems, met een Schlüter Kerdi line afvoergoot en bekleding van wanden en vloer met Schlüter KERDI afdichtingsmat. Afwerking van hoeken en kanten met afsluitprofielen van Schlüter

   

Tegelwerken 
 

Heeft u bouwplannen?

Vraag dan hier, geheel vrijblijvend, uw offerte aan! Pielaat Aannemingsbedrijf uit Eede is uw partner in nieuwbouw, verbouw en aanbouw, tegelwerken en veranda’s.
 
Offerte aanvragen   Klik hier
 
 

 Interact Network 2012